Och cancern bara försvann : en självupplevd historia (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2022-08-30
Upplaga
2
Förlag
Karneval förlag
Dimensioner
210 x 150 x 19 mm
Vikt
406 g
SAB
Lz Nordin, Sven Erik
ISBN
9789189494190

Och cancern bara försvann : en självupplevd historia

(12 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-08-30
213
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I juli 2014 får Sven Erik Nordin besked av sin läkare att han har en aggressiv form av cancer i underlivet.

Vid samma tillfälle får han också veta att hans enda chans att överleva är att genomgå en omfattande operation som bland annat innebär att hela penis avlägsnas.

Efter en kort betänketid bestämmer sig Sven Erik Nordin för att inte följa läkarens råd. Han tackar nej till behandling. Samtidigt börjar han att febrilt leta efter alternativa metoder som kan bota honom.

Idag, åtta år senare, är Sven Erik Nordin sedan flera år friskförklarad.

I Och cancern bara försvann berättar han om sina erfarenheter av att som dödsdömd cancerdrabbad lyckas hitta en väg tillbaka till livet. Han tar också upp hur hans syn på cancer och cancervård kom att förändras under färden.

I denna nya upplaga har han tillfogat ett nytt förord och ett kapitel om de reaktioner han fått på boken från läkare och läsare.

»Det har nu gått åtta år sedan jag fick min cancerdiagnos och beskedet att jag snart skulle dö om jag inte gick med på läkarnas förslag om ett mycket omfattande kirurgiskt ingrepp. Och det är tre år sedan denna boks första upplaga utkom.

Hur mår jag då idag?

Jag mår fortfarande bra när detta skrivs i juli 2022, mycket bra, och såvitt jag förstår är jag fortfarande cancerfri. I alla fall har jag inga symtom som tyder på något annat.

Kort sagt tycks min improviserade "behandling" ha resulterat i bestående hälsa kanske rentav något över den nivå man normalt förväntar sig vid 77 års ålder i vår del av världen.

Jag har fått och fortsätter att få många mejl och telefonsamtal från människor som uppger att de blivit cancerfria med hjälp av min metod. I denna nya upplaga av Och cancern bara försvann har jag därför lagt till ett appendix där jag återger några av de berättelser som nått mig.«

Sven Erik Nordin är pensionerad beteendevetare och grundare av hemsidan www.svaradoktorn.se, som sedan starten 2016 haft över 2,2 miljoner besök.

»Jag lyckades besegra cancern, men inte med hjälp av de metoder som den moderna läkarvetenskapen erbjöd mig, utan med dem som jag själv hittade. Jag är givetvis glad och tacksam över att mot alla odds ha överlevt min cancer på ett sätt som läkarna förklarade var omöjligt. Men jag är samtidigt ledsen, frustrerad, arg och förtvivlad över alla dem som inte får den möjligheten. Denna bok har jag skrivit för att ge andra den mirakulösa möjlighet som jag själv fick.« Sven Erik Nordin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Och cancern bara försvann : en självupplevd historia
 2. +
 3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Och cancern bara försvann : en självupplevd historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. "Och cancern bara försvann"
  Björn Påhlsson, 2 april 2024

  Fantastiskt bra bok om hur en ensam man tackar nej till den vanliga cancerbehandlingen, "trotsar" läkarna och går sin egen väg - och blir frisk mot alla odds.

 2. En mycket viktig bok som alla bör läsa
  Linda, 27 oktober 2023

  En mycket intressant och lättläst bok med väldigt viktig information i denna värld av censur och kognitiv dissonans.
  Naturliga läkemedel och kost är viktiga.
  Vi borde lägga alla resurser på att förebygga och undvika kemiska substanser.

 3. Och cancern bara försvann
  Gabriele Kloos, 7 juni 2023

  Boken gav mig styrka att stå upp mot den allsmäktig skolmedicinen och tacka nej till en behandling som troligtvis skulle göra mig sjuk på riktig.... Jag blev av med min rädsla för ordet "cancer".... Tack Sven Erik!

 4. Omöjligt enl läkare.
  Anette Lund, 19 maj 2023

  Här ser man hur läkare är köpta av läkemedelsbolagen! Och de har inte många timmars utbildning i näringslära! Bra kämpat att klara sig mot systemet!!!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sven Erik Nordin

 • Och cancern bara försvann

  Sven Erik Nordin

  Mannen bakom www.svaradoktorn.se om hur han botade sin egen cancer! I juli 2014 får Sven Erik Nordin besked av sin läkare att han har en aggressiv form av cancer i under¿livet. Vid samma tillfälle får han också veta att hans enda chans att över¿le...