Vaccineffekten (häftad) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2024-04-03
Förlag
Karneval förlag
Översättare
Mattias Börjesson
Originaltitel
Vax-Unvax: Let the Science Speak
Dimensioner
221 x 160 x 17 mm
Vikt
494 g
ISBN
9789189494534

Vaccineffekten

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2024-04-03
239
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Är vacciner säkra och effektiva?

Ja, självklart! Så brukar det sam stäm miga svaret från medicins ka experter lyda.

Men var finns de högkvalitativa studier na som bevisar vacci ners hälsofördelar?

En person som länge efterfrågat sådana studier hos de amerikanska folkhälso myndigheterna är Robert F. Kennedy jr. Den 27 juni 2018 fick han ett närmast sensationellt besked. Folkhälso myndigheterna medgav då i ett brev att de i sina arkiv inte hade några dokument över långsik tiga, placebokontrollerade, kliniska prövningar av de vacciner som ingår i barnvaccinations programmet.

Efter detta besked beslutade sig Robert F. Kennedy jr för att, tillsammans med forskaren Brian Hooker, söka i den offentligt tillgängliga medicinska litteraturen efter relevanta studier. Till sin överraskning fann de över 100 expertgrans kade studier som jämför hälsoutfallet mellan vaccinerade och ovacci nerade grupper. Boken Vaccineffekten är ett unikt kompendium av dessa studier. Den redovisar relationerna mellan å ena sidan en rad olika sjukdomar, diagnoser och åkommor och å andra sidan en rad olika vacciner och vaccinkomponenter.

Den bild av vacciners effekter som framträder kommer att för våna många. Tvärtemot sloganen om säkra och effektiva vacciner tycks de vacciner som undersöks i dessa studier vara vare sig det ena eller andra. Tvärtemot vad man skulle kunna tro uppvisar de ovaccinerade popula tio nerna genomgående ett bättre hälso ut fall än de vacci nerade.

Robert F. Kennedy jr är jurist, journalist och författare tillika grun dare av världens största vattenskyddsorganisation, Waterkeeper Alliance, och av Children s Health Defense, en ideell organisation med syftet att stoppa epide min av barnsjukdomar. I april 2023 tillkännagav han sin presidentkandidatur.

Brian Hooker, PhD, är professor eme ritus i biologi vid Simpson University i Redding, Kalifornien. Han är även Chief Scientific Officer vid Children s Health Defense och författare till fler än 70 vetenskapliga pub likationer, inklusive över 20 artiklar som behandlar vaccinskador.

»Inga studier har jämfört skillnaderna i hälso utfall mellan helt ovaccinerade grupper av barn och fullvaccinerade barn. Det har inte genomförts några studier utformade för att undersöka de långsik tiga effekterna av det kumulativa antalet vac ciner i vaccinationsprogrammet.« Institute of Medicine 2013 Institute of Medicine (från 2015 National Academy of Medicine) grundades 1970 och är en fristående ideell organisation med över 2000 framstående medicinska forskare som medlemmar.

»Med början redan 2002 har föräldrar och andra vac cinsäkerhetsföresprå kare uppmanat den amerikanska regeringen att genomföra studier av hälso utfall hos fullt vaccinerade kontra ovaccinerade barn. Under många års tid trodde de att de skulle kunna få sådana studier genomförda om de bara tog sig in på rätt platser, satt i vetenskapliga paneler och sammankallade till möten med makthavarna. Efter mycket hårt arbete för att uppnå dessa mål insåg de dock att ansvariga folkhälsotjänstemän aldrig skulle tillåta att något så - dant projekt genomfördes. Resultaten av de studier av vaccinerade kontra ovaccinerade som redo visas i denna bok förklarar varför regeringen vägrar undersöka en så viktig folkhälsofråga.« Robert F. Kennedy jr och Brian Hooker

»Miljontals människor, mig själv inkluderad, trodde från början att katastrofen med covid 19-vaccinerna var en engångshändelse, resultatet av ett nytt, snabbt utvecklande virus i kombination med ett snabbt framtaget läkemedel. I dag skrattar jag åt sådan naivitet. I Vaccineffekten riktar Kennedy och Hooker strålkastarna mot den bedrövliga bristen på forskning bakom hela det uppblåsta och ständigt växande barnvaccinationsprogrammet. Det enda som kan mäta sig med författarnas noggranna efterforskningar och rigorösa analyser är deras mod, då de avslöjar omfattningen av de lögner vi matas med. Som en läkare som tidigare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vaccineffekten
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vaccineffekten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fokus på fakta!
  Knutte, 5 maj 2024

  Vaccineffekten är en unik bok. Den jämför med den bästa vetenskapliga standarden, effekterna av vaccin. Undersökningar som borde ha gjorts av tillverkarna, men som genom praxis inte genomförs.
  Vi tenderar till att ha en okritisk hållning till vacciner och media kallar de som inte kavlar upp för vaccinförnekare. Boken vaccineffekten ger dig svart på vitt vad som händer i din kropp och vilka effekter som faktisk finns registrerade.

 2. Dold kunskap
  Andreas Värn, 1 maj 2024

  Vad är vetenskap? Visste du att vaccinerna inte är gjorda utifrån vetenskaplig metod?
  Läs boken. Den öppnar både dina ögon och din hjärna.

 3. Läs !!!
  Lars, 1 maj 2024

  Oerhört intressant och faktaspäckad bok som borde läsas av alla i detta land. Det är svårt att hitta pålitliga källor i detta ämne men denna bok har nu gjort det lättare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna