Mittlandet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
ölandsbrotten (del 3)
Utgivningsdatum
2022-06-13
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501096

Mittlandet E-bok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-13

Styckköp

95
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Juni 1999. Ett gäng studenter övernattar i ett ödehus i öländska Mittlandsskogen. När morgonen kommer är Mikael Fransson spårlöst försvunnen. 20 år senare hittas hans skelett och det är uppenbart att han blivit mördad. Mikaels efterlevande måste få ett avslut och Hanna Duncker och hennes kollegor vid Kalmarpolisen kallas in för att ta reda på vad som egentligen hände.

Utanför jobbet låter sig Hanna uppslukas av förälskelsen i Isak, men när hennes eget liv står på spel tvingas hon konfrontera frågorna hon flyr från: Vad är sanningen om mordet som hennes pappa dömdes för och för vem vågar hon berätta?

Mittlandet är tredje delen i "Ölandsbrotten", en deckarserie om att leva i skuggan av brott och att inte kunna klippa banden till sin hembygd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mittlandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 oktober 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Mittlandet, är den tredje boken i serien Ölandsbrotten. Dom två föregående böckerna heter Nattsångaren och Skuggliljan. Dom har jag läst, och dom har jag tyckt om. (Har även läst fem andra böcker av författaren, som jag också har tyckt om). Jag gillade även denna bok, Mittlandet, och ser fram emot kommande böcker i serien. Kan rekommendera boken och serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo