Svarta segel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sjöräddarna (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-06-01
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501188

Svarta segel Ljudbok

(73 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-01

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ensam segelbåt ligger och driver vind för våg på Möjafjärden. När sjöräddaren Annika går ombord är det helt tomt. Båten är övergiven. Men har den verkligen slitit sig? Ankaret är upptaget och alla tampar ligger på plats. Ett mysterium.

Värmen dallrar i luften när Joanna står på bryggan och ser ut över småbåtshamnen. Hon ska segla några dagar med sin storebror Zack. Med sig ombord har hon en tung sorg. Ska havet och samvaron kunna läka henne? Det blir några dramatiska och stekheta dagar till havs som förändrar allt.

"Svarta segel" är en tät och suggestiv psykologisk thriller mot en fond av Stockholms vackra skärgård. Den första boken i Rebecka Edgren Aldéns nya serie Sjöräddarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Svarta segel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok om sjöliv mest och litet Krim på slutet
  -, 1 augusti 2023

  Boken handlar mest om segling och sjöliv vilket är trevligt om man gillar det (och det gör jag). Inte så mycket spänning dock. Mest lite småtrevlig.

 2. Bra
  jing, 10 juni 2022

  Spännande och välskriven. Skönt med ljudbok då jag läst boken i bilen till och från jobbet

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 juni 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Svarta segel, är den första delen i en planerad serie som kallas Sjöräddarna. Rebecka Edgren Aldén har tidigare skrivit flera andra böcker, men det här är den första boken som jag läser av henne. Men definitivt inte den sista, för jag tyckte att den här boken var riktigt bra. Jag följer gärna gänget som jobbar med Sjöräddning vidare framöver. Lite annorlunda huvudpersoner att följa. Och jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Rebecka Edgren Aldén