Darrgräset (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
ölandsbrotten (del 4)
Utgivningsdatum
2023-06-12
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501225

Darrgräset E-bok

(11 röster)  |   Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-06-12

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Slutet är överraskande, det går inte att förutse, ens om man anstränger sig. Skickligt, suveränt."

Ölandsbladet

Hanna Dunckers goda vän Ingrid hittar ungdomskärleken Vidar död. Det finns tecken som pekar mot mord. Hanna och kollegerna på Kalmarpolisen förhör besvärliga grannar och med Ingrids hjälp nystar de i Vidars brokiga förflutna. Men spelplanen ändras när Ingrid akut insjuknar och Hannas förmåga att hålla huvudet kallt sätts på prov. Hannas bror Kristoffer har återvänt till Öland för rättegången som kanske kan rentvå deras pappa. Med sitt ångestfyllda bagage invaderar han Hanna och Isaks sköra samboskap. Ska sanningen komma fram om vad som egentligen hände för 17 år sedan, när Hannas pappa dömdes för mord?

"Darrgräset" är fjärde delen i "Ölandsbrotten", en deckarserie om att leva i skuggan av brott och att inte kunna klippa banden till sin hembygd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Darrgräset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så spännande
  Malin Björkman, 17 mars 2024

  Nu har jag läst serien om ölandsbrotten. Jag har fått en ny favoritförfattare!
  Spännande och välskriven, skriven på ett sätt så det är som om man är på platsen.
  Hoppas det kommer fler böcker i den här serien
  Rekommenderas!

 2. Väntar
  Håkan Jonsson, 16 september 2023

  Eftersom vi har hus bara några meter från en en plats som nämns i boken så blir det extra kul. Ser med spänning fram emot den 5:e boken

 3. Sträckläsning
  Herden59, 14 augusti 2023

  Boken är svår att lägga ifrån sig. Kul med bekanta miljöer från verkligheten men också med karaktärer som berör. Dessutom ett utmärkt sätt att berätta. Ser redan fram emot nästa bok i serien.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 juni 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Darrgräset, är den fjärde boken i serien Ölandsbrotten. Dom tre föregående böckerna heter Nattsångaren, Skuggliljan, och Mittlandet. Dom har jag läst, och dom har jag tyckt om. (Har även läst fem andra böcker av författaren, som jag också har tyckt mycket om). Jag gillade även denna bok, Darrgräset, och ser fram emot förhoppningsvis fler böcker i serien. Kan absolut rekommendera boken och serien. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Marie Richardson.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo