Livet innan du dör (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-05
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501409

Livet innan du dör E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Du somnade ifrån honom, Frank, du hade ingen koll. Vårt barn kunde ha dött!"

Bådas blickar väjde undan direkt, men det gick inte att få osagt.

I ett vanligt villaområde i Uppsala bor fyra grannar, var och en med sitt eget bagage. En korsade fyra hav för kärlekens skull, en är yrkeskriminell, en är företagare och den fjärde var polis tills han tvingades sluta. Grannarna möts av en slump en julikväll. Deras berättelser väver en skröna om värme och längtan efter försoning, men också om skam och sönderfall. I villaidyllen står väldigt lite rätt till. Några timmar förflyter och det skaver alltmer. När grannarna skiljs åt är en av dem död. "Livet innan du dör" är Lina Nordquists andra roman efter den kritikerhyllade "Dit du går, följer jag" (2021).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet innan du dör. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 november 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Livet innan du dör, är författaren Lina Nordquists andra bok. Hennes debutbok heter Dit du går, följer jag, och den har jag läst, och den var mycket, mycket bra. Den här boken är helt fristående från den första boken, och den var också mycket, mycket bra. En lite annorlunda roman, tycker jag. Mycket välskriven, spännande, gripande, oförutsägbar, och berörande. Och jag kan mycket varmt rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Nordquist