Naket: Hans mest intima (häftad) NY
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Naket (del 2)
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2024-01-02
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
223 x 145 x 24 mm
Vikt
452 g
SAB
Vnd,Hc.01
ISBN
9789189501553
Naket: Hans mest intima (häftad)

Naket: Hans mest intima

Häftad,  Svenska, 2024-01-02
249
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter "Naket - det mest intima" där tjugoen kvinnor delade med sig av tankar om sex, liv och död väcktes Åsa Kalmérs nyfikenhet på hur en motsvarande bok om män skulle se ut. Hur pratar män om sina kroppar, sin lust, sina kärlekar, sina sexuella erfarenheter och erotiska hemligheter?

I "Naket - hans mest intima" har hon samtalat med män i åldrarna 26-95 år. Precis som kvinnorna har männen bakom anonymitetens trygghet kunnat sänka garden, visa sig sårbara och berätta både om passioner och osäkerhet. Könsrollerna kan vara svåra att träda utanför när man vill göra nya sexuella upptäckter eller få slippa förväntade mönster. Boken vittnar om en längtan efter att få vara öppen och fri med sin partner och utforska varandra gränslöst, men också att ta emot ömhet och närhet.

Åsa Kalmér har en imponerande förmåga att få människor att prata om det mest intima - sexualitet, drömmar, fantasier och rädslor. Den sexuella lusten är en stor källa till både livsglädje, äventyr och lek och upptar mäns tankar stora delar av dygnet. Möt tjugoen modiga och oförställda män som vågat dela med sig av det mest förbjudna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naket: Hans mest intima
  2. +
  3. Naket : det mest intima

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naket : det mest intima av Åsa Kalmér (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Kalmér

  • Naket : det mest intima

    Åsa Kalmér

    Har jag ett bra sexliv? Är det jag fantiserar om normalt? Älskar alla oralsex och analsex? Finns det något jag har missat? I "Naket - det mest intima" får vi reda på vad som sker i sängen, bakom lyckta dörrar och i tankarna; det vi aldri...