Tsaren (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Fri Tanke
Översättare
Manne Svensson
Dimensioner
218 x 143 x 33 mm
Vikt
714 g
SAB
Oepa-ma,Kma.6
ISBN
9789189526716

Tsaren

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-15
279
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter att Bill Browders ryska advokat Sergei Magnitskij torterades till döds i ett ryskt fängelse viker Browder sitt liv åt att försöka ställa de ansvariga inför rätta. I mordets spår uppdagas ett intrikat finansbedrägeri av internationell omfattning, som leder via Europa, USA och även Sverige, hela vägen till Vladimir Putin. När Browder och hans team lyckas få flera länder att lagstifta om att frysa oligarkernas tillgångar blir han en av den ryska statens främsta fiender.

Putins jakt på Browder innefattar mord, desinformation, skenrättegångar och efterlysningar via Interpol. Amerikanska jurister och experter låter sig köpas för att sopa igen blodspåren. Slutsligen står Browder också i centrum för de ryska påverkansförsöken på det amerikanska presidentvalet 2016, och Putins möte med Donald Trump i Helsingfors 2018.

Tsaren är en rafflande samtidsberättelse om internationell korruption och den ryska oligarkins dolda verkningar. Den avslöjar en bister politisk verklighet som på många sätt överträffar fiktionen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tsaren
  2. +
  3. Förintelsens barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förintelsens barn av Margit Silberstein (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Penningtvätt
    Reino Kämärä, 26 april 2023

    Väldigt fängslande. Kunde inte sluta läsa förrän jag läst ut boken. Det var spännande och intressant hela tiden. Bill Browder skriver lättsamt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bill Browder