Vandra i Skaraborg (häftad) NY
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo guideböcker
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2024-05-01
Upplaga
1
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
180 x 125 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Ncbha.08
ISBN
9789189541078

Vandra i Skaraborg

Häftad,  Svenska, 2024-05-01
299
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Landskapet mellan Vänern och Vättern är fyllt av geologiska sevärdheter, historiska lämningar och botaniskt intressanta miljöer. De flesta av bokens 52 vandringar ligger inom Platåbergens Geopark - Sveriges första Unesco global geopark.

Vandringarna tar dig nära de unika platåbergen som alla har sin egen speciella karaktär. Under vandringarna kommer du att passera branta bergväggar, gå förbi doftande ramslöklundar och blommande körsbärsträd. Du ser lämningar från de många stenindustrierna och kanske även spår från istiden. Du kommer att få storslagna naturupplevelser och säkert några svettdroppar i pannan.

Författaren Magnus Patriksson är född och uppvuxen i Västergötland. Han har sedan barnsben ett brinnande intresse för friluftsliv i alla former. Magnus är bland annat engagerad i Friluftsfrämjandet och startade för några år sedan Facebookgruppen Vandra i Skaraborg som idag har över 20 000 medlemmar.

Varje karta i denna bok är försedd med en QR-kod. Skanna koden med mobilkameran så kan du enkelt följa turförslaget i telefonen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra i Skaraborg
  2. +
  3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »