Vandra Skåneleden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Utgivningsdatum
2023-04-24
Upplaga
5
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
20 x 168 x 115 mm
Vikt
505 g
SAB
Rbo,Ncba.08
ISBN
9789189541290

Vandra Skåneleden

Häftad,  Svenska, 2023-04-24
339
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skåneleden bjuder på en mängd upplevelser i landskapet. Kuststräckorna står för dramatiska möten mellan berg och hav, exotiska sandstränder och tilltalande vyer. Åsarna bjuder på grönskimrande bokskogar, spännande klippformationer och rikt djurliv. Passerar du sjöarna i nordöst får du en känsla av vildmark avskildheten och tystnaden är ett signum.

I den här boken presenteras ett brett urval av Skåneleden i form av 30 vand rings turer från lätta halvdagsvandringar till rejäla flerdagarsturer. Tyngdpunkten ligger på sträckor som går att nå med tåg eller buss. Författarna har också lagt mycket tid på att gräva i skånsk kulturhistoria och ta fram berättelser längs med leden.

Detta är den 5e omarbetade utgåvan.

Författare är frilansjournalisten Caroline Alesmark och naturvägledaren Kenneth Joelsson. Caroline skriver ofta om kombinationen kulturhistoria och natur, har gjort många utflyktsreportage för dagstidningar och maga sin och skrivit flera populära böcker om Skåne. Kenneth guidar vandrare på såväl skånska åsar som i europeiska bergs områden. Särskilt brinner han för kopplingen mellan naturvistelsen och det personliga välmåendet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra Skåneleden
  2. +
  3. SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niva och Linn Nordström

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niv... av Erik Niva, Linn Nordström (kartonnage).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna