Vandra i Kolmården (häftad) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo guideböcker
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2024-04-01
Upplaga
1
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
180 x 125 x 20 mm
Vikt
450 g
SAB
Ncacz Kolmården
ISBN
9789189541382

Vandra i Kolmården

Häftad,  Svenska, 2024-04-01
299
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kolmårdens mytomspunna skogar ruvar på några av Mellansveriges finaste vandringar. Här leder stigarna upp på höga förkastingsbranter och genom djupa raviner. Du passerar nedlagda bruk, kvarnar, stenbrott och småskaliga gruvor. Många av vandringarna ger dig kontakt med vatten - om det nu är den ständigt närvarande Bråviken eller en stilla skogstjärn långt in i skogen.

Den här boken beskriver 33 mycket varierande turer som är utspridda i ett stråk mellan Sörsjön och Ågelsjön i väster bort mot Nyköping i öster. Majoriteten är dagsturer på mellan fyra kilometer och två mil, men du får också förslag på en rejäl flerdagarstur på 46 km.

Författarna Lovisa Bergström och Adam Rindeskär har arbetat med boken under flera års tid. De återkommer gärna till Kolmården där Lovisa har vandrat sedan barnsben. De har tidigare skrivit den populära boken Vandra i Stockholm del 2 (Calazo 2022).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra i Kolmården
  2. +
  3. Saudade : att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Vandra i Stockholm. Del 2

    Lovisa Bergström, Adam Rindeskär

    Guideboken Vandra i Stockholm har varit något av Stockholmarnas vandringsbibel sedan den gavs ut 2018. Nu har författarna till den här boken lyckats samla ihop ytterligare 52 vandringar till en Vandra i Stockholm del 2. Varje bok har unika vandrin...