Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 15 mm
Vikt
276 g
SAB
Do
ISBN
9789189547025

Rädda relationen : psykologens tips för ett stabilt förhållande

Häftad,  Svenska, 2022-09-21
229
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Känner du dig ensam i din relation? Brister det i kommunikationen mellan dig och din partner? Eller är du singel och rädd för att göra om samma gamla misstag nästa gång du går in i en relation? David Waskuri, specialistpsykolog inom psykologisk behandling och psykoterapi, ger dig verktygen för att ta dig an problem som kan uppstå i en relation.

Genom fiktiva fall illustrerar han hur du och din partner kan agera i olika situationer och komma fram till en lösning som passar er båda. Några av de teman som tas upp är svartsjuka, sexuella problem, svärföräldrar, bonusfamilj, föräldraskap och ekonomi. Boken är en guide både för dig som är i en relation där det finns problem, och för dig som är i en bra relation men vill förebygga att problem uppstår i framtiden. Här finns även råd för den som har bestämt sig för att ta steget och avsluta relationen - hur går man vidare? Med psykologens verktyg blir du väl rustad för att ta dig an relationsproblemen.

David Waskuri föddes 1981 i Stockholm. Efter psykologstudier i Umeå och socionompraktik i Argentina återvände han till Stockholm. Han är legitimerad specialistpsykolog, psykoterapeut och socionom. David syns flitigt i media och har tidigare gett ut boken Nära gränsen - så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad.

Rädda relationen är en bra och lättillgänglig självhjälpsbok som ger konkreta verktyg för hälsosamma och stabila relationer. Boken vänder sig till alla som är beredda att bryta mönster och jobba på sin relation.
BTJ-häftet nr 18, 2022. Lektör Therese Nordholm
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rädda relationen : psykologens tips för ett stabilt förhållande
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Waskuri