Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2022-08-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 170 x 25 mm
Vikt
453 g
SAB
Qca,Vnaa
ISBN
9789189547032
Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost (häftad)

Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost

Häftad Svenska, 2022-08-21
229
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Klimakteriet behöver inte vara så negativt som många tycks tro. Genom att förstå din kropp kan du lära dig att leva i harmoni med en helt naturlig förändring, som infaller för kvinnor i den åldern. Men hur ska du förstå en kropp som du inte längre känner igen? Dessutom verkar det vara omöjligt att undvika viktuppgång? Ett recept är att göra smarta kostval. Christina Sundequist, funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare, följer upp sin förra bok Harmony - må bra i och efter klimakteriet med att den här gången lägga fokus på näringen och maten. I Matbalans - ät smart i och efter klimakteriet beskriver hon kroppsförändringar, olika ätbeteenden och matvanor, visar de rätta verktygen, delar med sig av de bästa matlagningsrecepten och ger konkreta tips kring något som hon själv gått igenom och har erfarenhet av. Låt måltiderna visa vägen till ett hälsosammare liv, trots - eller kanske tack vare - tiden runt klimakteriet.

Christina Sundequist är i grunden civilekonom och driver sedan många år tillbaka eget konsultbolag. Som certifierad funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare hjälper hon kvinnor mitt i livet att må bra. Boken är hennes andra om livsfasen runt klimakteriet.

Boken är faktaspäckad, informativ och lättillgänglig. Några få illustrationer finns. Matbalans vänder sig till hälsomedvetna kvinnor runt 40 år och uppåt.
BTJ-häftet nr 14, 2022. Lektör Annette Sjöberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost
  2. +
  3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Sundequist