Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 15 mm
Vikt
339 g
SAB
Dokb,Vebl
ISBN
9789189547056
Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad (häftad)

Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad

Häftad Svenska, 2022-05-16
312
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Att känna sig stressad och energilös innebär ofta att det är dags att varva ner och gå till botten med sina problem. Men vilka är just dina problemområden och hur ska du hantera dessa för att inte gå in i väggen? Kanske har du höga krav på dig själv, vill vara tillgänglig för alla, omtyckt och framgångsrik. Kanske hinner du inte ens med dig själv. När skrev du senast in återhämtning i ditt veckoschema, där du annars bara lägger in jobbmöten, besök hos frisören eller bilbesiktningen?
David Waskuri, medieprofil och specialist i psykologisk behandling och psykoterapi, har utgått från sina dagliga möten med klienter när han samlat såväl insikter som gedigen kunskap om att förebygga utmattning. Det gäller att stoppa den farliga stressen så tidigt som möjligt. Genom att lära dig stresshantering och bryta negativa mönster kan du uppnå långsiktiga förändringar.
Följ med psykologen in i hans terapirum, ta del av konkreta övningar och svara på frågor om din egen situation. Hur påverkar problemen som du upplever i din vardag relationen till familj, vänner, arbetsgivare och kollegor? Vad kan omgivningen göra när någon riskerar att drabbas av det allt vanligare folkhälsoproblem som kallas utbrändhet?

Det här är Print on Demand-utgåvan.

David Waskuri föddes 1981 i Stockholm. Efter psykologstudier i Umeå och socionompraktik i Argentina återvände han till sin födelsestad, där han numera bor med sin familj. Han är legitimerad specialistpsykolog, psykoterapeut och socionom. David har bland annat medverkat i diverse tidningsartiklar och tv-program, onlinekurser och podcasts.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad
  2. +
  3. Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nära gränsen : så använder du psykologens verkt... av David Waskuri (häftad).

Köp båda 2 för 541 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Waskuri