Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
YouniPhi (del 1)
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2024-01-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
504 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189547179

Det dolda uppenbara

Häftad,  Svenska, 2024-01-21
229
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vera lever ett till synes vanligt liv, med ett bra arbete, en trivsam bostad och härliga väninnor. Fast det var månader sedan hon hade energi över till att vara social. I början är det hanterbart, men snart tappar hon lusten och orkar knappt leva. Med själslig tomhet och en känsla av utanförskap efter uppväxten hos den stränga farmodern, funderar Vera ofta över meningen med livet. Är det vännerna som saknar det hon vill ha eller har hon ett inre tomrum att fylla? Kanske kan hon hitta det hon söker i den gudabenådade vackra Titus, hennes nya kollega. Men vill hon och vågar hon?

Hon präglas av farmoderns uppfattning att drömmar bara är fantasier som leder till besvikelser, och det egna kontrollbehovet hindrar henne från att leva fullt ut. När hon sedan träffar Robert får livet en vändning. Han har allt hon kan önska - förutom att han bara existerar i hennes drömmar. Deras möten sker i naturen, med symboliska platser som alla har budskap om livets skatter. Drömmarna föder nya insikter som ruckar Veras världsbild och synen på hennes egen existens. Men hur ska hon få ihop de två världarna till en - som dessutom fungerar?

Boken är skriven i skönlitterär form men med självhjälpande inslag.

Elenor Thelander är född 1969 i Jönköping men har bott i Ängelholm under hela sin uppväxt. Idag bor hon i Munka-Ljungby. Hon är i grunden röntgensjuksköterska med expertis inom magnetkameror, men har på senare år skolat om sig till mental tränare, livscoach och ledarutvecklare och hjälper numera människor med självledarskap på olika sätt. Det dolda uppenbara är hennes debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det dolda uppenbara
  2. +
  3. När man håller andan : en berättelse om sorg och skuld

De som köpt den här boken har ofta också köpt När man håller andan : en berättelse om sorg oc... av Anna-Karin Kask (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »