Det dolda uppenbara (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
YouniPhi (del 1)
Inläsare
Anna Jönsson
Utgivningsdatum
2024-01-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
ISBN
9789189547810

Det dolda uppenbara Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-01-21

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vera lever ett till synes vanligt liv med ett bra jobb och fina väninnor men inombords håller hon på att falla sönder. Uppväxten hos den stränga farmodern har lämnat henne med en känsla av utanförskap och själslig tomhet. Allt oftare funderar hon över meningen med livet. Hon vill öppna sig för nya kollegan Titus, men vet inte om hon vågar.

Så träffar hon Robert och hoppet väcks. Han har allt hon kan önska förutom den lilla detaljen att han bara existerar i hennes drömmar. De möts på symboliska platser i naturen som alla bär budskap om livets skatter. Drömmarna ruckar Veras världsbild och synen på hennes egen existens. Hur ska hon få ihop de två världarna - till en som dessutom fungerar?

Det dolda uppenbaraär en psykologisk roman och, för den som vill, en vägledning i konsten att hitta hem till sig själv, på riktigt.

Elenor Thelander är född 1969 i Jönköping men har bott i Ängelholm under hela sin uppväxt. Idag bor hon i Munka-Ljungby. Hon är i grunden röntgensjuksköterska med expertis inom magnetkameror, men har på senare år skolat om sig till mental tränare, livscoach och ledarutvecklare och hjälper numera människor med självledarskap på olika sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »