Speldosans hemlighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (145.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mysterierna i Sörbodane (del 3)
Inläsare
Linda Bengtzing
Utgivningsdatum
2023-03-21
Förlag
Lilla Hoi
ISBN
9789189549807
Speldosans hemlighet (ljudbok)

Speldosans hemlighet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-03-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emma kommer över en vacker gammal speldosa på auktion, ovetandes om att den döljer en märklig hemlighet. Det leder till att hon och Carl-Fredrik dras in i ett nytt mysterium i Sörbodane och de inser snart att det finns folk som gör vad som helst för att få tag på speldosan. Vad är historien bakom den, och varför vill deras gamla fiende Pernilla Skarp så desperat åt den?
Men Johan Skarps dotter är inte den enda som ställer till det för de två vännerna. Vem är den otäcka figuren som jagar dem på motorcykel och visst är det väl någon som smyger runt vid Emmas hus? Dessutom måste hon och Carl-Fredrik hantera de känslor som plötsligt finns mellan dem. Allt känns lite annorlunda ... Fast inte på ett dåligt sätt. Ska de kunna förbli vänner, trots allt det nya?
Speldosans hemlighet är den tredje fristående delen i Mysterierna i Sörbodane, en serie där gåtor från det förflutna vävs samman med nutidens mysterier i den lilla byn.

Annika Billberg är född 1975 i Östersund, växte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon arbetar som egenföretagare och rådgivare inom kommunikation. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit från sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Billberg