Tvåhundra år förgäves (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (603.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
PetaHertz-trilogin (del 3)
Inläsare
Rolf Arsenius
Utgivningsdatum
2024-03-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789189553262

Tvåhundra år förgäves Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-21

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 1962 och Deutschwelt är byggt på en strikt vetenskapsbaserad världsordning. Med hjälp av Peta hertz-teknologin och den mäktiga säkerhetspolisen Zelt, styr Dr. Künckel världen med järnhand. Han blir alltmer desillusionerad och frånvarande vilket Dr. Jahnke utnyttjar för att öka sin makt och verkställa sin plan att förändra världen från grunden. Nicholas White flyr från fängelset och ansluter till Amir Shirazi. White bär på en fruktansvärd hemlighet som kan kosta dem båda livet. De upptäcker ett pågående experiment som kommer att få alla tidigare brott mot mänskligheten att blekna i jämförelse. Det måste stoppas. Hjälp kommer från oväntat håll, men till ett mycket högt pris. Tvåhundra år förgäves är den avslutande delen i Petahertz-trilogin av forskningschefen och författaren Orest Lastow. Detta är lika mycket en spännande kamp mot klockan som en samhällskritisk skildring kring vad makt gör med människor. I bokserien får läsaren ta del av en enorm konspiration och lära känna en teknik som skapar stora möjligheter, men även extrema faror.

Orest Lastow föddes 1964 i dåvarande Tjeckoslovakien, växte upp i Malmö och bor nu utanför Lund. Han är civilingenjör i teknisk fysik och har doktorerat i aerosolfysik i London. Numera arbetar han som forskningschef, föreläser på vetenskapliga konferenser och skriver böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tvåhundra år förgäves. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Värdig avslutning på en spännande trilogi!
    -, 12 juni 2024

    Rejält skrynklande böcker. Har läst och lyssnat med stor behållning. Ser fram emot att läsa mer av Lastow.

  2. OREST LASOWS TRILOGI
    MiLi, 29 mars 2024

    En fantastisk, allomfattande berättelse. Politisk idéhistoria, vetenskap, religion, det personliga ansvaret; tyngden av att ha ett medvetande - allt utspelat i en makalöst universum, och välavvägt kryddat med scifi. Fin uppläsning av Rolf Arsenius i alla de tre delarna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Orest Lastow