Heder före samvete (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (363.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Petra Svärd (del 1)
Inläsare
Lars Winclair
Utgivningsdatum
2022-03-31
Förlag
Bookea
ISBN
9789189555082

Heder före samvete Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-31

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Polisen Petra Svärd har handplockats till en nystartad antiterroristgrupp vi Malmöpolisen. Omgående ställs hon inför sitt livs största utmaning som polis, att sätta stopp för en islamistisk terroristcell som smällt av en bilbomb i centrala Malmö och tagit livet ett 60-tal ungdomar. För Petra och hennes grupp blir det en kamp mot klockan. De islamistiska extremisterna planerar nämligen ytterligare terrordåd. De håller på att utveckla ett biologiskt vapen, ett dödligt virus, som de tänker fyra av över Rosenbad och den svenska regeringen.

Petra Svärd är rapp i käften, smart och ett fysiskt fenomen som lägger omkull skurkar till höger och vänster. Hon är emellanåt ifrågasatt av sina kollegor för sitt bossiga sätt, men håller sina medarbetare om ryggen i de flesta lagen, till och med när de gör etiska övertramp. Som lyssnare förstår man dessutom att hon har gått igenom en tuff period i livet efter skilsmässan från sitt ex. En erfarenhet som lärt henne att aldrig mer sätta jobbet före dottern Sophie. Hon är komplex och mänsklig helt enkelt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patrick Mazza

  • Solutionary Rail

    Bill Moyer, Patrick Mazza

    Could railroads, the oldest form of mechanized mass transportation, be the key to unlocking solutions to some of the greatest challenges of the 21st century? Unique among modes of long-haul transport, rail can be electrified. So, why not power tra...