Kaffe, kaka och kremering, tack! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kaffe, kaka och (del 1)
Utgivningsdatum
2022-04-01
Förlag
Bookea
ISBN
9789189555259
Kaffe, kaka och kremering, tack! (e-bok)

Kaffe, kaka och kremering, tack! E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-04-01

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Astrid bet en stor bit av chokladbiskvin och tog en värmande klunk nybryggt kaffe. Hon läste annonsen en gång till och bestämde sig. Tillsammans med bästa vännerna Tord och Axel, präst och poet, beger sig Astrid ut på en resa mot en förhoppningsvis värdig begravning till extrapris. En resa som handlar lika mycket om att uppfylla drömmar som att finna sig själv. En resa som handlar om att komma i mål till nästan vilket pris som helst.

Följ med Astrid och hennes vänner på en oförglömlig resa genom Sverige, en resa full av galna upptåg, skratt, humor, kaffe och en liten smula död.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kaffe, kaka och kremering, tack!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Galet rolig
  - (Timrå), 4 december 2022

  Den här boken är det svårt att slita sig ifrån för den är så så galet rolig!!! Älskade den! Ska läsa del två nu och längtar som bara den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Nedergård

 • Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!

  Kerstin Nedergård

  Boken är en fristående fortsättning på Kaffe, kaka och kremering tack. Boken tar vid där den första boken slutar. Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ...

 • Kaffe, kaka och gräv ner mig tack

  Kerstin Nedergård

  Kaffe, kaka och gräv ner mig tack" är en fristående fortsättning på "Kaffe, kaka och kremering tack". Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ner på en, a...