Svart midsommar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (322.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2022-10-14
Förlag
Bookea
ISBN
9789189555617

Svart midsommar Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Cornelia trivs med livet. Hon har ett bra jobb och ett stabilt socialt umgänge. En kall vinterkväll springer hon på Nicklas och kort därefter flyttar hon in i hans våning på Östermalm. Dyra presenter och flotta middagar blir hennes vardag, men bakom den glamorösa fasaden döljer sig ett mörker. När förhållandet tar en ny vändning ser hon ingen annan utväg än att fly för sitt liv, tillbaka hem till Österlen.

När Nicklas kommer hem från en utlandsresa står ytterdörren öppen, lägenheten är tom och Cornelia försvunnen. Bara tanken på att hon lämnat honom gör honom rasande. Samtidigt som han försöker lista ut vart hon tagit vägen blir hans tillvaro allt mer invecklad. När han till slut får ett uppdrag i Skåne, bestämmer han sig för att söka upp Cornelias föräldrar.

Efter sin skilsmässa flyttar polisen Andreas tillbaka in i sitt gamla pojkrum på Brantevik och han har inte bråttom därifrån. Ett oväntat möte skapar förväntningar, men livet är inte så harmoniskt som han önskar. Förutom ett olöst fall som gnager och en exfru som ber om hjälp, ligger hemligheter och pyser under ytan.

Allt kulminerar en ödesdiger midsommar.

"Svart midsommar" är en spänningsroman om kärlek, svek och droger, där jakten på status i den kriminella världen har ett högt pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »