Cirkelmakaren (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Janne Carlsson
Originaltitel
The Circle Maker
Dimensioner
210 x 136 x 18 mm
Vikt
340 g
ISBN
9789189567115
Cirkelmakaren (häftad)

Cirkelmakaren

Häftad, Svenska, 2022-05-10
289

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Känner du någonsin att det finns mer i bönens värld att upptäcka än vad du upplever i dag?
Vågar du be Gud om de omöjliga drömmar som du har i hjärtat?
Berättar du om dina största rädslor?
Eller känner du att något håller dig tillbaka?

Cirkelmakaren är en innehållsrik och upplyftande bok om bön som sålt i över en miljon exemplar. Många läsare säger att boken har revolutionerat deras böneliv och fördjupat deras tro.

Batterson tar avstamp i legenden om cirkelmakaren Honi. När Honis land drabbades av torka gick han ut utanför stadsportarna och ritade en cirkel i sanden. Han klev in i cirkeln och sa till Gud att han inte tänkte lämna den förrän Gud svarat på hans bön om regn. Men inte vilket regn som helst. Det skulle vara ett stilla och livgivande regn.
Honis berättelse inspirerade Batterson att ge sig hän i bön till Herren. I denna tankeväckande bok dokumenterar han sin personliga resa till ett djupare och frimodigare böneliv. Han delar med sig av lärdomar och insikter och ger råd och tips till sina läsare om hur de kan inbjuda Gud att verka genom konkreta böner till en god Gud som längtar efter att svara på bön och möta oss.

Gud kan göra mycket mer än allt vi kan be om eller tänka oss, och i den här boken får du även läsa många inspirerande exempel på det. Gör dig redo för att uppleva nya genombrott med vetskapen om att djärva böner hedrar Gud och Gud hedrar djärva böner.

Om författaren MARK BATTERSON tjänstgör som förstepastor i National Community Church (www.theaterchurch.com) som han grundade 1996 i Washington, och som numera är en av Amerikas mest innovativa och inflytelserika kyrkor. NCC är en kyrka med elva gudstjänster på olika ställen i biosalonger runt om i Washingtons storstadsregion. NCC äger och driver dessutom det största caféet på Capitol Hill, Ebenezer"s.
Mark har doktorerat vid Regent University och många av hans böcker har hamnat på New York Times bästsäljarlista. På svenska finns sedan tidigare En stilla viskning.
Mark är gift med Lora, och de bor på Capitol Hill med sina tre barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Cirkelmakaren
  2. +
  3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mark Batterson