#Invigda (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2022-09-13
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189569010

#Invigda

Häftad,  Svenska, 2022-09-13
199
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nina, Alexandra och Catharina sitter på nyckelpositioner i Stockholms hetaste tech-bolag som utvecklar TrustMe, en digital lösning som ska säkra medborgarnas inflytande över sin personliga data. Lanseringen närmar sig när en kedja av sexuella trakasserier, maktmissbruk och lögner inträffar. Mitt i pandemi och sommarsemestrar tar grävandet efter sanningen fart.

Kvinnorna befinner sig i stormens öga. Trion, som för första gången har kvinnliga jämbördiga kollegor, håller hårt i varandra. De har alla åkt på smällar genom åren och det är inte bara glastaket som stått för motståndet.

I maktens korridorer finns det skuggor att gömma sig i för den som inte skyr några medel att manipulera både människor och teknik. Med en klocka som tickar börjar de skaka fram sanningen och dras in i ett gränslöst land där de privata hemligheterna och de professionella rollerna krockar.

#INVIGDA, en spänningsroman som blandar verklighet och fiktion får oss att utmana vår etiska kompass genom att blanda perspektiven privat, professionellt och samhällsövergripande. Här har polishuset bytts ut mot ett modernt inrett tech-kontor på Södermalm, snutkaffet ersatts med champagne och det klassiska deckarmordet är ett allvarligt dataintrång i den tekniska lösningen som ska säkra framtidens demokrati.

#INVIGDA utspelar sig i näringslivet präglat av makt och inflytande i den digitala samtiden.

Författarparet Hanna Dynesius och AnnSofie Bott är företagsledare inom Tech/IT/Management.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. #Invigda
  2. +
  3. Födelsedagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Födelsedagen av Sofie Sarenbrant, Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »