Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2022-11-28
Förlag
Excellent Publishing Int
Medarbetare
Arfert, Tomas (form) / Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 145 x 35 mm
Vikt
810 g
SAB
Oac
ISBN
9789189569034

Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation

(13 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-28
259
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bästa relationsboken! Tusen tack för en fantastisk bok.
Borde delas ut vid varje bröllop!
Jag behövde verkligen läsa det här för att förstå vem jag är.
Ni som funderar på att gå i terapi läs den här boken först .
Den är som att ha en bra relationscoach i bokformat hemma i bokhyllan.

Är du på jakt efter din drömpartner?
Kanske har du redan fångat din prins eller prinsessa, men ni vill komma vidare.

En del menar att relationsproblem beror på att det saknas kärlek, men vi hävdar att det är precis tvärtom. Det är på grund av kärleken, sårbarheten och närheten som problemen och smärtan kommer upp till ytan. Ni kanske tror att det är er relation som gör att ni inte mår bra tillsammans, men det är allt gammalt som ni har med er i bagaget som är problemet.

Oavsett om du redan lever i en relation, nyvunnen eller långvarig, eller om du längtar efter någon att dela ditt liv med, så finns det något som du behöver känna till: Ett hemligt språk och en magisk formel.

Den här boken innehåller precis denna ovärderliga kunskap, som ger dig förmågan att skapa en passionerad och samtidigt trygg och harmonisk kärleksrelation som bara fortsätter att växa och blomstra för varje dag som går.

Familjeterapeuter, kuratorer, psykologer, coacher och andra yrkesutövare prisar boken och rekommenderar den till sina klienter och kollegor.

Kärlek utan tjafs är en fristående uppföljare till bästsäljaren Vägra följa John, av författarna Anneli Påmark & Carl Österberg. Genom sin unika känslobaserade metod har de hjälpt tusentals människor, både individer och par, att förändra sina relationer och liv.

För mer information besök: www.humanawareness.se

SAGT OM KÄRLEK UTAN TJAFS

"Den bästa boken jag läst i hela mitt liv! En riktig aha-upplevelse som jag önskar jag fått tidigare i livet, men bättre sent än aldrig. Alla borde läsa den!"
Jeanette Karlsson

"Boken är helt FANTASTISK och livsomvälvande. Min man och jag läser den ihop och det känns SÅ inspirerande. Både för individer och par är denna bok en ovärderlig gåva."
Maria och Håkan Wikander

"Läste ut boken häromdagen! Beställde två nya böcker för att kunna ge till mina nära och kära. En fantastiskt bok som alla borde läsa. Det bästa med boken är du får följa olika karaktär som omvandlar bokens kunskaper till verkliga händelser."
Johan Nilsson

"En fantastisk bok, helt outstanding! Finns ingen bok som ens kommer i närheten av att tydliggöra relationer som den här boken gör. Den är fullmatad av nya insikter och är inte en bok som bara läses en gång. Den är uppslagsverket som alltid står nära till hands för att hjälpa mig när jag tappar bort mig på vägen.
Pia Björnhård

"Har precis läst boken och fick många aha-upplevelser och igenkänning från mitt eget liv! Så bra skriven och gillar verkligen personexemplen i boken, blir så tydligt och lättare att ta till sig! Tack!"
Karin Wessberg

"En helt magisk bok! Ni satte verkligen ord på hur jag vill leva i mina relationer. Det känns som ett uppvaknande! Jag hade tappat hoppet om tvåsamhet pga destruktiva relationer, men när jag läste boken fick jag tillbaka tilliten igen om att det går att skapa en riktigt fin relation. Boken har varit ett sånt stöd för mig och jag vet nu vad jag vill ha. Tack för att ni har fått mig att våga tro på kärleken igen!"
Erika Andersson

"Anneli Påmark och Carl Österberg har en pedagogisk och positiv berättarröst. Helt annorlunda från de flesta relationsböcker. Den tar upp allt känns det som, missar inte minsta lilla ämne. Det är både intressant och tankeväckande."
Mona Larsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation
 2. +
 3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt fantastisk
  Sara, 3 april 2024

  Lite missvisande titel då den inte bara lär om relationen mellan par utan också till dig själv och kan tillämpas även på vänskap. Bästa boken som gav många insikter och reflektioner, en bok som alla gynnas/mår bra av på flera sätt! Vill faktiskt kalla den en vägvisare i livet!

 2. Alla borde läsa
  Camilla, 13 februari 2024

  Jag fick så mycket reflektioner, aha , förklaringar, metoder...Det är nästan så jag skulle vilja att någon startar en datingsight för alla som läst eller som jag lyssnat på denna värdefulla bok!

 3. Ögonöppnare
  Lhal , 15 oktober 2023

  Fantastisk bok, som på enkelt och tydligt guidar mot personlig utveckling och hållbar relation.

  Borde delas ut vid varje bröllop!

  Önskar att jag hade hittat boken tidigare.

 4. Kärlek utan tjafs
  Tillit till livet, 17 februari 2023

  Jag har under tre års tid jobbat med traumabearbetning. Boken beskriver praktiken som uppstår om/när man är eller blir medveten om detta. Hur mycket lättare och djupare livet kan bli. Min man förändras mer och mer för att jag har blivit fri från så många triggers, och jag kan se hans.

 5. Bästa relationsboken!
  PB, 16 december 2022

  Boken är fantastisk, så heltäckande! Den är både inspirerande och otroligt lärorik med övningar och exempel. Bästa relationsboken jag läst!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna