Kullersten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2023-04-07
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789189569935

Kullersten

(6 röster)  |   Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-04-07
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Doften av grus och sand. Det smakade unket och kändes som om det växte sig allt större i munnen. Ljudet av rullande småsten som krasade mellan tänderna skar gnisslande i huvudet. Kroppen var lam och det kändes som om den sögs ned i marken.

Hon öppnade ögonen och det första hon såg var bara kullersten, meter efter meter som i en oändlighet. Hon hade aldrig sett gatan från det här perspektivet och försökte kisa för att se slutet av den, men det gick inte. Horisonten uppenbarade sig bara som en gråskimrande ridå med varken början eller slut.

Allt tar sin början när en kvinna blir offer för en olycklig händelse i de centrala delarna av en mellanstor by i ett Sverige för länge sedan. Berättelsen tar oss sedan tillbaka till tiden före olyckan och till en tid som för oss är svunnen nu, men som fortfarande starkt genomsyrar mycket av vår samtid idag.

Boken Kullersten har kommit för att landa i sinnet på flera sätt. Den rymmer berättelser om vacker och villkorslös romans, starka familjeband och om läkande krafter genom kärleken till livet. Men också om destruktiva relationer och hur vi kan välja kärleken framför allt det som gör oss ont. Kullersten lyfter budskapet om att vi alla förtjänar att vara lyckliga.

Jenny Larsson är född 1983 och bosatt i Linköping. Hon är gift och har två barn. Författare och intuitiv förmedlare. Jag vill hålla en öppen dialog med de människor jag möter för att ge vägledning. Det är genom kommunikation mellan varandra som nya perspektiv kan skildras och högre insikter uppnås. Jenny har sedan ung ålder haft förmågan att känna saker intuitivt och en stark koppling till det spirituella. En sommardag 2016 fick hon en tydlig förnimmelse av att en bok skulle skrivas. Ett budskap skulle förmedlas. Under hela processen och skrivandets gång kommunicerade hon på olika sätt med de väsen som tagit kontakt för att sprida budskapet om kärlek via hennes skildring. Resultatet blev Kullersten. Kullersten är författarens första utgivna verk och som skildrats genom medial kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kullersten
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kullersten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berör i hjärtat
  Kristina Fröjd, 5 augusti 2023

  Vilken fantastisk berättelse som berör i hjärtat. Om förlåtelse, acceptans och om livet. Att vi var och en skapar våra liv så som vi vill leva. Tack för att jag fick läsa din bok!

 2. Tragisk och helande på samma gång
  Pernilla , 1 augusti 2023

  En fantastisk fin och välskriven bok. Budskapet hur viktigt kärlek är för alla människor griper tag om en.
  Rekommenderas starkt!

 3. En berättelse som berör
  Irene , 18 juni 2023

  Den här berättelsen berörde mig starkt. En mycket tänkvärd bok som belyser tron på helande krafter och systerskap. Boken är välskriven och berättar om olika människoöden på ett fint sätt

 4. Gripande men vacker
  Helena, 6 juni 2023

  I de tider vi lever nu, berör denna bok på djupet. Skriver med ett nästan poetiskt språk och många tänkvärda ämnen.
  Det djupaste mörker mot vackert systerskap.
  Kommer läsas igen!

 5. En bok jag kommer läsa om
  Bokslukaren, 19 maj 2023

  En fantastiskt välskriven bok där författaren berättar en historia som greppar tag om kropp och själ. Ett viktigt budskap ligger som en underton genom hela boken. En bok som skapat reflektioner och följer med i vardagen. Denna kommer jag läsa om.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jenny Larsson