Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 12)
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2022-11-08
Förlag
Bookmark Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189585089
De första tolv (kartonnage)

De första tolv

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2022-11-08
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NÄR GÅR AMBITION OCH DRIV ÖVER GRÄNSEN?

Sextonåriga Joel Hammarström är elev på en prestigefylld högstadieskola på Östermalm, men han är skoltrött och vantrivs. Hemma beter sig föräldrarna distanserat och det är tydligt att Joels prestationer i livet är en besvikelse för hans pappa.

Bara några gator bort bor Ia Bergdahl, den mest lovande studenten på Handelshögskolan. Framför sig har hon en imponerande karriär, och hon är noggrann och metodisk i sin väg upp till toppen.

Mallen för framgång är snäv och snart framträder en mörk historia om konsekvenserna av överklassens pressande elitism. När två grova brott begås på Östermalm inom loppet av ett dygn chockeras omgivningen. Känsliga omständigheter gör att de båda fallen hamnar hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff, som tillsammans med kollegorna på särskilda utredningsenheten försöker hitta förövarna i en kamp mot klockan.

Denise Rudberg är idag en av Sveriges mest lästa författare. De första tolv är den tolfte, fristående delen i Elegant crime-serien om Marianne Jidhoff.

Sagt om tidigare böcker:

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Obehagliga men högaktuella relationsbrott balanseras av vardaglig livsnjutning. Blekinge Läns tidning

Det börjar bli som att träffa på gamla vänner och för mig är återseendet lika trevligt varje gång. För just trevligt är vad jag tycker att det är att hälsa på hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff på Östermalm i Stockholm. Mariestads-Tidningen

Denise Rudberg har fingret på samtidspulsen ... Aftonbladet söndag
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De första tolv
 2. +
 3. Skuggläge

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggläge av Kristina Ohlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De första tolv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 12 januari 2023

  Jag har läst alla tidigare böcker av Denise som jag har gillat. Hon skriver bra och böckerna är lättlästa. Så även denna bok. Jag tycker dock att storyn inte riktigt var så spännande som böckerna innan.

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 december 2022

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - De första tolv är den tolfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen Syjuntan på Östermalm. Jag har läst alla böckerna i serien, och jag har tyckt om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är även enkla, underhållande, och läsvärda.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg