De första tolv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 12)
Utgivningsdatum
2022-11-08
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585096

De första tolv E-bok

(39 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-11-08

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NÄR GÅR AMBITION OCH DRIV ÖVER GRÄNSEN?

Sextonåriga Joel Hammarström är elev på en prestigefylld högstadieskola på Östermalm, men han är skoltrött och vantrivs. Hemma beter sig föräldrarna distanserat och det är tydligt att Joels prestationer i livet är en besvikelse för hans pappa.

Bara några gator bort bor Ia Bergdahl, den mest lovande studenten på Handelshögskolan. Framför sig har hon en imponerande karriär, och hon är noggrann och metodisk i sin väg upp till toppen.

Mallen för framgång är snäv och snart framträder en mörk historia om konsekvenserna av överklassens pressande elitism. När två grova brott begås på Östermalm inom loppet av ett dygn chockeras omgivningen. Känsliga omständigheter gör att de båda fallen hamnar hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff, som tillsammans med kollegorna på särskilda utredningsenheten försöker hitta förövarna i en kamp mot klockan.

Denise Rudberg är idag en av Sveriges mest lästa författare. De första tolv är den tolfte, fristående delen i Elegant crime-serien om Marianne Jidhoff.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De första tolv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 december 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - De första tolv är den tolfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen Syjuntan på Östermalm. Jag har läst alla böckerna i serien, och jag har tyckt om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är även enkla, underhållande, och läsvärda.

  2. Jidhoff levererar
    -, 13 november 2022

    Märks att Denise Rudberg nog är rätt trött på konceptet och brinner mer för kontrahenterna. Dock märks det inte lika tydligt som i den förra boken. Men likväl, några timmars (max 3) habil underhållning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg