Spökmysteriet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (35.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Luna och superkraften (del 5)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Lily Wahlsteen
Utgivningsdatum
2022-10-11
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Andrea Femerstrand
ISBN
9789189585201

Spökmysteriet Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-11

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det spökar i Lilla Vargudden

Hemma hos Wille händer märkliga saker. Föremål flyttas runt av sig själva, från källaren hörs höga smällar om nätterna och hunden Ludde kan inte sluta skälla. Men i huset bor ju bara Wille, syrran och deras pappor, så vem är det som får allt kusligt att hända?

Ja, det verkar faktiskt som att ett spöke har flyttat in, men vad vill det? Luna inser snart att hon kan förstå spöket med sin superhörsel men det hon får höra gör bara mysteriet ännu konstigare. Vad bär spöket på för meddelande till de levandes värld, och vad har egentligen den mystiska blå fågeln med saken att göra?

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: SPÖKMYSTERIET är den femte boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritiker-rosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna