Happy Food: Samlade recept och råd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (32.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Happy Food
Utgivningsdatum
2022-11-01
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585362

Happy Food: Samlade recept och råd E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-01

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!

Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka på kartan samlas nu äntligen alla de bästa recepten och texterna i denna maxade utgåva komplett med ett helt nytt kapitel om de senaste rönen och tillhörande recept!

Efter tre böcker i den populära serien kommer nu den ultimata samlingen som gör det enkelt att applicera Happy Food-konceptet i praktiken. I denna exklusiva utgåva samlas de bästa ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Dessutom utökas samlingen med ett helt nytt kapitel med de senaste rönen från forskningen om vår tarmflora, dessa kompletteras av helt nya recept som garanterat kommer att tillfredsställa både kropp och själ.

Happy Food hjälpte till att sätta kopplingen mellan mat och lycka på kartan. Med djupdykningar inom den senaste forskningen och recept som får munnen att vattnas är serien en favorit för både läsare och kritiker.

NIKLAS EKSTEDT är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera på stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv.

HENRIK ENNART är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare, som blev en av SvD:s mest lästa texter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna