Ekstedt grillar / knep och hemligheter (e-bok) Spara 47%
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (37.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-03-27
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585379

Ekstedt grillar / knep och hemligheter E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-03-27
89 169 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Äntligen får alla hemmakockar verktygen för att lyckas med grillningen. För egentligen är det inte svårt att grilla speciellt inte när du har stjärnkockens knep och hemligheter för att lyckas med mat över öppen eld.

Vad är det egentligen för knep och hemligheter en stjärnkock använder sig av för att få till grillningen? Som gör att glöden blir perfekt och maten får den där krispiga ytan och karaktäristiska grillsmaken.

Nu delar Niklas Ekstedt med sig av hemligheterna bakom hur han lyckas med matlagning över öppen eld för alla som vill ta sin grillning till nästa nivå. Med mängder av recept på allt från kött till dessert blandade med hans bästa tips och beprövade tekniker finns här något för alla. Det är en framtida modern klassiker som lämpar sig lika bra för nybörjaren som den vana grillmästaren, signerad Sveriges främsta kock över öppen eld.

Ekstedt grillar / Knep och hemligheter innehåller råd för alla som vill ta sin grillning till en ny nivå. Med över 50 fantastiska recept för allt från fisk, fågel, kött och de bästa tillbehören är det en framtida modern klassiker som funkar lika bra för nybörjaren som den vana grillaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Ekstedt