Fiende ur skuggan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (472.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Ryan
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2022-12-18
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789189585393

Fiende ur skuggan Ljudbok

(25 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-18

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den hänsynslösa läkemedelsmiljardären Harjit Malhotra planerar att drastiskt öka sin förmögenhet genom att översvämma den amerikanska marknaden med förfalskade läke-medel. Det enda som står i hans väg är president Jack Ryan, vars avsikt är att få igenom en ny läkemedelsreform.

Samtidigt som de falska medicinerna skördar allt fler -människo-liv gör Malhotra och hans skoningslösa under-huggare allt för att avleda presidentens uppmärksamhet från situationen. Men rökridåerna är otillräckliga och miljardären tvingas tänka större för att distrahera världens mäktigaste ledare.

Malhotra bestämmer sig för att kidnappa den som står Jack Ryan närmast: hans fru.

Fiende ur skuggan är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York -Times-bäst--säljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om falska mediciner och korruption inom läkemedelsindustrin.

TOM CLANCY (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om Jericho Quinn. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fiende ur skuggan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig
    -, 13 januari 2023

    För lång och för mycket utfyllnad kring handlingen. Bättre kan han våran Clancy.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna