Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2023-04-03
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
218 x 143 x 25 mm
Vikt
484 g
SAB
Qci
ISBN
9789189585423

Din ekonomi : så klarar du kriser och tryggar framtiden

(4 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2023-04-03
59 239 Du sparar 180 kr!
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
EXPERTERNA TIPSAR: SÅ TAR DU DIG GENOM KRISEN

Äntligen en ekonomibok som kan förklara hur privatekonomin hänger ihop med världsekonomin och som tar hänsyn till ålder och kön.

DIN EKONOMI förklarar hur världsekonomi och politiska beslut hänger ihop med din egen ekonomi. Boken vägleder dig genom livets olika skeden och visar hur omvärlden ger effekter i din egen plånbok. Din ekonomi ger svar på hur du ska tänka kring pension, krypto och bostadsköp, hållbarhet och familjejuridik. Ska du starta eget? Vilka effekter får skatterna på din ekonomi? Hur påverkar ränteläget bostadsmarknaden och bolagen där du äger aktier?

Din ekonomi är en bok för alla åldrar och livssituationer och den vänder sig både till dig som redan kan en del om ekonomi och till dig med nyvaknat intresse.

Klas Eklund är känd som ekonomisk rådgivare åt tidigare regeringar och som författaren till den klassiska kursboken Vår ekonomi. Shoka Åhrman har lång erfarenhet inom finansbranschen och är ständigt aktuell i media där hon ger råd som sparekonom och strateg. Båda är framstående ekonomer och folkbildare, men Klas är man, född i Sverige på 50-talet och Shoka är kvinna, född i Iran på 80-talet.

Genom att kombinera mikro- och makroekonomi med personliga perspektiv förklarar de samhällsekonomi så att läsaren ska kunna styra sin egen ekonomi.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din ekonomi : så klarar du kriser och tryggar framtiden
  2. +
  3. Boken dina pengar vill att du ska läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken dina pengar vill att du ska läsa av Mikael Hussain, Magdalena Kowalczyk (inbunden).

Köp båda 2 för 206 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna