Syd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gourmetthriller (del 2)
Utgivningsdatum
2023-06-07
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585652

Syd E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-06-07

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VAD ÄR PRISET FÖR FRIHET?

Efter den mardrömslika upplevelsen som kockassistent på den världsberömda stjärnkrogen Nord i de jämtländska fjällen har Alex och Sofi äntligen lyckats starta ett nytt liv. Med restaurangägaren Alice Duwals hot bakom sig fokuserar de nu på att starta upp en bistro på Öland.

Trots öns fantastiska läge visar det sig snart att det är hårt arbete att driva egen restaurang. Inte minst då det uppdagas hemligheter som riskerar att ödelägga allt. Samtidigt kan inte Alex släppa oron över att Alice ska återvända. Inbillar han sig bara, eller är hon ute efter hämnd?

SYD är den andra delen i serien om kocken Alex, en unik psykologisk thriller i köksmiljö, som har hyllats av både läsare och kritiker. Hur långt är du villig att gå för att bli fri från ditt förflutna?

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Syd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 juni 2023

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, en psykologisk thriller i restaurangköksmiljö, Syd, av författarna Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf, är en fortsättning på boken Nord, som kom ut förra året. Jag tyckte om den förra boken Nord, och jag tyckte även om den nya boken Syd, även om jag tyckte att den här boken var något sämre än den förra. Men jag kan absolut rekommendera böckerna, som jag tycker ska läsas i rätt ordning för att få störst behållning av dom. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Jonas Malmsjö.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna