Parasiten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 11)
Utgivningsdatum
2023-05-22
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585881

Parasiten E-bok

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-05-22

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Brända kvarlevor av en kropp hittas en varm sommardag på Drottningholm. Vid offret finns en dödslista. Kriminalinspektör Emma Sköld är det sista namnet av fem.

Parallellt med utredningen rullas ett tjugo år gammalt fall upp, där en mamma åkte till akuten med sitt spädbarn och hamnade i häktet. Vad har det förflutna med mordet att göra? Det är upp till Emma med kolleger att stoppa förövaren innan fler råkar illa ut. Och slutligen även hon själv.

PARASITEN är den elfte fristående delen i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. På sitt karakteristiska sätt skildrar Sarenbrant samhällsaktuella teman. Parasiten handlar om när livet slås i spillror över en natt. Om hämndbegär, såriga syskonrelationer och en familjetragedi som får katastrofala konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Parasiten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 13 juni 2023

    Mycket bra bok för sträckläsning. Kanske Sarenbrants bästa. En bladvändare.

  2. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 maj 2023

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Parasiten, är författaren Sofie Sarenbrants fjortonde bok, och den elfte boken i serien om polisen Emma Sköld. Jag har läst alla böckerna, och tyckt om dom allihopa. Och den här var inget undantag. Den var lättläst, snabbläst, bra, inte helt förutsägbar, och handlar om aktuella ämnen. Jag tycker om huvudpersonerna i böckerna, och kommer att fortsätta att följa bokserien. Jag lyssnade på boken, som var helt okej inläst av Katarina Ewerlöf.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant