Yoga & meditation : släpp dig själv fri (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2023-05-30
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Carrhage, Sophia (foto)
Dimensioner
216 x 166 x 15 mm
Vikt
544 g
SAB
Rai
ISBN
9789189585935

Yoga & meditation : släpp dig själv fri

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2023-05-30
229
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lär dig lyssna på dig själv

Många av oss lever ett intensivt liv och upplever att vi tappat kontakten med oss själva och varandra. Vi ägnar mer tid åt att älta och planera än att känna och vara delaktiga. Vi kontrollerar oss själva betydligt mer än vad vi tillåter oss att släppa taget och lyssna till oss själva.

Det första steget för att hitta balans är att återfå kontakten med din kropp igen. Våra kroppar ljuger aldrig.

För att återfå kontakten med din kropp ger den här boken förslag på både nytänkande och klassiska yoga- och meditationsövningar. Du får verktyg som hjälper dig att ta kontroll och andra som gör att du vågar släppa taget. För att fördjupa dina relationer och utvecklas gemensamt finns dessutom parövningar och yogaövningar med barn.

Låt denna bok guida till ett ärligt möte med dig själv. För när vi lyssnar på oss själva kan vi också på ett kärleksfull och harmoniskt sätt välkomna andra personer in i våra liv.

JOSEFINE BENGTSSON har dedikerat de senaste tio åren till yoga och meditation. Efter studier i ashtanga, vinyasa, hatha, restorative yoga och massage, reiki och breathwork har hon genom sitt retreatföretag The Soul Space guidat tusentals människor ner i kroppen och in i sig själva. Nu driver hon retreatcentret Lyckhem på Björkö tillsammans med sin partner Karl Dyall och inspirerar genom sitt populära Instagramkonto. Hennes nya bok är en utveckling av föregångaren som kom 2017.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga & meditation : släpp dig själv fri
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Yoga & meditation : släpp dig själv fri. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok
    Gunilla, 23 augusti 2023

    Trevlig och vacker bok. Tyvärr är det väldigt liten storlek på text och den saknar kontrast. Riktigt svårt att läsa vad som står. Har aldrig hänt att jag noterat detta i andra böcker.

Visa alla 1 recensioner