En enda önskan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-12
Förlag
Lovereads by Forum
Översättare
Olga Falk
ISBN
9789189589360
En enda önskan (e-bok)

En enda önskan E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Gripande och känslostarkt av författaren till "Dagboken" och "Med varje andetag". Om du fick en enda önskan inför jul, vad skulle det vara? Det är frågan den framgångsrika fotografen Maggie Dawes, som drabbats av en svår sjukdom, får av sin assistent när de sitter vid julgranen i Maggies galleri på Manhattan. Maggie tänker först att svaret är självklart - att få träffa Bryce igen, men inser snabbt att hon allra helst vill hitta sitt barn. Det barn hon som sextonåring adopterade bort. Och där, bland de berömda fotografierna, börjar hon berätta sin livshistoria. Om hur hon som sextonåring blev gravid och skickades i väg för att adoptera bort barnet. När hon träffade Bryce som lärde henne allt om fotografi. Om deras perfekta första kyss och när hon insåg att han var hennes livs kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En enda önskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande!
    Ia Lindberg, 11 december 2022

    Såå fängslande och gripande! Trodde att slutet kunde förutses men helt plötsligt tog innehållet en annan vändning och det blev ett högst oväntat slut!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicholas Sparks