Det börjar med oss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alla slut har en början (del 2)
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Lovereads by Forum
Översättare
Olga Falk
ISBN
9789189589377

Det börjar med oss E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den efterlängtade fortsättningen på succéromanen "Det slutar med oss", som blivit ett internationellt fenomen och en osannolik framgång på #BookTok. Här får vi äntligen ta del av Atlas gripande historia - den hemlösa tonårskillen som fångade Lilys hjärta innan han försvann. När de återsågs många år senare var han framgångsrik restaurangägare i Boston, dit även hon flyttat och öppnat egen blomsterhandel. Frågan är om de har en chans efter Lilys skilsmässa och i hennes liv som ensamstående mamma. De som är sammanlänkade genom sitt förflutna och aldrig kunnat glömma varandra. Är det nu deras saga kommer att få ett lyckligt slut?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det börjar med oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte i klass med den första boken
    Anna, 25 februari 2023

    Jag läste "Det slutar med oss" och det var en av de bättre böckerna jag läst på ett tag. Den grep tag i en och man tänkte på boken även efter att man läst ut den. Därmed var förväntningarna på denna uppföljande bok höga. Boken var på intet sätt dålig men ganska intetsägande och utan direkta överraskningar. Den kändes bitvis forcerad och framtvingad för att fansen efterfrågade en uppföljare. Roligt att läsa om fortsättningen för Lily och Atlas men med tanke på den finess första boken innehöll hade jag väntat mig mer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover