Sommarnätter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
ellens val (del 8)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2024-02-13
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789189589926

Sommarnätter Ljudbok

(44 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-13

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Åttonde delen i den beroendeframkallande romanserien Ellens val - om kärlek och systerskap i en tid av förändring. Det är sommar år 1918 och ännu en demonstration för kvinnlig rösträtt planeras. Elisabet är delaktig, men kämpar också för att hålla familjegården, Storliden, vid liv. Trots att hon har svårt att släppa Leon händer det något i henne när hon stöter på nyinflyttade Samuel. Ingeborg återvänder till Anton efter tiden i Sundsvall och kärleken är starkare än någonsin. Kanske är det nu hon ska våga ta steget och gifta sig, men kan hon kombinera livet som gift och samtidigt arbeta? Ellens oro för Carl växer. Hans hälsa har försämrats kraftigt och hon övertalar honom att låta sig undersökas. Samtidigt väcks en svartsjuka hos henne när en ny studentska börjar. Dessutom känner hon sig otillräcklig i sitt skrivande, kanske är Lilja Gröndahl ett avslutat kapitel ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sommarnätter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  Sara, 15 april 2024

  Jag älskade den här bokserien och önskar jag hade den oläst och fick uppleva den på nytt!

 2. Underbar serie
  veronicas_bok_bak_liv, 26 mars 2024

  Den åttonde boken i serien om Ellen. Redan från första boken fastnade jag i denna historiska romance serie som utspelar sig i en tid i förändring och året är nu 1918. En beroendeframkallande serie som innehåller kärlek, systerskap, vänskap, samhällsfrågor och kvinnors kamp för värlfärd, rösträtt och jämlikhet i samhället. Jag gillar verkligen att läsa om Ellen och alla de karaktärer som förekommer i boken och miljöerna känns tidsenliga. Nu hoppas jag att det kommer en del 9 i framtiden.

 3. Hjälp!!!
  -, 7 mars 2024

  När kommer fortsättningen? Jag vill veta vad dom händer, nu!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elvira Berg