Skymningsläge (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (406.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien (del 1)
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2022-12-16
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601161

Skymningsläge Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-16

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett krig mot Kina är oundvikligt.

De diplomatiska förbindelserna mellan USA och Kina är sedan länge brutna, och det intensiva handelskriget har trappats upp alltmer. Kinas aggressiva agerande mot Taiwan skapar oro både i Washington och hos den amerikanska militären. När så en amerikansk jagare försvinner, misstänks Kina vara inblandade. USA skickar en styrka från DEVGRU till Taiwan för att undersöka vad som verkligen har hänt.

Samtidigt förstärker Sveriges regering den svenska ambassaden i Peking med två operatörer från SOG. Thomas och Kim hamnar på så vis mitt i elden när fientligheterna trappas upp. Det står snart klart för dem att Kina har andra planer än fred när ännu en amerikansk jagare sänks.

"Skymningsläge" är del ett i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymningsläge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känns verklig och aktuell
    CMT, 8 mars 2023

    Läs den, ta en funderare på vad du läst, reflektera. Det finns en hel del tänkvärda saker att ta med sig. Tex för er som inte reser runt i världen och förstår hur bra det är här, och vikten av att försvara Sveriges demokrati och den nivå vi nått i samhället. Boken ger mig en del att fundera på, och hålla mig ifrån den generellt naiva isolerade svenska synen på Sverige och omvärlden. Läs den! Begrunda.....

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roger Skagerlund