Skymningstid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (441.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien (del 2)
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2023-02-16
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601390

Skymningstid Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-16

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det europeiska säkerhetsläget har försämrats under många år. Ryska och kinesiska påverkansoperationer har intensifierats allt mer. Spionage, infiltration och nätattacker förekommer så gott som dagligen, medan forna allierade spelas ut mot varandra.

Sverige är inget undantag. Subversiv verksamhet har spätt på de inre motsättningarna och den redan tydliga polariseringen har blommat ut i öppna konflikter. Landet riskerar att slitas isär. För den svenska militären står det klart att landet inom kort kommer att kastas ut i krig med Ryssland, men kommer man att klara den kraftmätning som väntar?

Major Sven Ljungman gör sitt allra bästa för att stärka Hemvärnets förmåga, omedveten om att det inte bara är det kommande kriget som hotar honom och hans familj. Under tiden som konflikten obevekligen kryper allt närmare är Thomas och Kim på väg tillbaka hem efter händelserna på den svenska ambassaden i Peking. Väl hemma kastas de genast in i elden på nytt när de skickas till Gotland.

"Skymningstid" är del två i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Skagerlund