Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-17
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601581
Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först (e-bok)

Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-05-17

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Beskedet om hjärntumören var lika väntat som fruktat för den 32-åriga journalisten Freja. Prognosen är osäker men det är inte hon, hon tänker inte tyna bort i plågor och bli beroende av andra. Antingen blir hon frisk, eller så avslutar hon sitt liv i Schweiz.

Under behandlingen övertalas hon till att delta i samtalsgruppen för människor i behov. Där möter hon bland annat Lollo, en elegant kvinna med ALS (AsLäskig Skitsjukdom) som älskar livet och Amanda som nyss blivit dumpad och drömmer om kärlek och barn.

Inspirerade, eller rättare sagt provocerade, av kyrkans samtalsgrupp gör Freja, Lollo och Amanda upp en bucket-list med en enda punkt på agendan: ligga jävligt mycket! För Freja måste det bli sex utan kärlek, hon står inte ut med tanken på att behöva dö ifrån någon. Särskilt inte någon som har vunnit Jeopardy.

Om jag ändå ska dö vill jag fanimej ligga först är en roman om att få ett livsomvälvande besked. Fylld med humor, igenkänning och allvar blir det en både värmande och förkrossande berättelse om cancer, relationer, och vikten av ett val.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ida Berner