Hemingwaykvinnan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2022-10-05
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
218 x 143 x 39 mm
Vikt
816 g
SAB
G
ISBN
9789189603066

Hemingwaykvinnan

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2022-10-05
216
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
”Jag har levt ett väldigt kringflackande liv, fram tills jag fyllde trettio hade jag nog bott i över tjugo olika lägenheter, i åtta olika städer: Barcelona, Stockholm, Rom, London och Göteborg, för att nämna några. Jag har levt mitt liv som en Hemingwaykvinna.”

Johanna Frändén är en av vår tids viktigaste och mest intressanta röster i offentligheten. Hennes analyser och samhällsskildringar ger nya perspektiv inom både sport, kultur och politik. Hon startade sin journalistkarriär 2005 på Aftonbladet och har sedan dess varit en flitig skribent och krönikör i ett flertal tidningar. Hon anlitas ofta som studioexpert vid stora mästerskap och har bland annat deltagit i SVT:s studio under hittills tre VM och två EM. Hemingwaykvinnan är en samling texter med observationerfrån Europa om livet, fotbollen och konsten.

Johanna Frändén (f. 1981) är sportjournalist med fotboll som specialområde och bevakar främst de större västeuropeiska fotbollsligorna för Sportbladets och SVT:s räkning. I maj 2013 vann Johanna Frändén ”Frilanspriset” och 2014 utsågs hon till ”Årets sportjournalist” av Sportjournalisternas klubb i Stockholm. Hon tilldelades även Dagens Nyheters kritikerpris ”Lagercrantzen” 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemingwaykvinnan
  2. +
  3. Att segra är banalt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att segra är banalt av Carl Johan De Geer, Johanna Frändén (pocket).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Frändén

  • Att segra är banalt

    Carl Johan De Geer, Johanna Frändén

    Under pandemins andra vår sitter en äldre äldre konstnär och brevväxlar med en sportjournalist som närmar sig medelåldern. Carl Johan De Geer befinner sig på Södermalm och blickar ut över Slussen¿bygget; Johanna Frändén har utegångsförbud i Paris....