En bra plats i skallen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-07
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
217 x 145 x 36 mm
Vikt
758 g
SAB
Lz
ISBN
9789189603202

En bra plats i skallen

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-09-07
210
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kungälv, några år in på 00-talet. Felix, Eddie, Mikko och Andy startar ett band för att bli något. För att komma bort från sig själva. Från allt. För att LEVA. De lyckas direkt. Men bara med att komma bort från sig själva. Vägen hem visar sig vara svårare.

"Det enda jag ville var att befinna mig på en bra plats i skallen, styra in det portabla tankehotellet i en fredad zon. Alla medel var tillåtna, bokstavligt talat."

Marcus Berggren, f. 1990, är uppvuxen i Kungälv utanför Göteborg. Han jobbar som komiker och skribent. "En bra plats i skallen" är hans debutroman.

"Marcus Berggren kan som ingen annan komiker hantera metaforer, vränga meningar, skapa bilder och ställa det vardag-liga mot det absurda. I detta är han en språkvirtuos." - Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En bra plats i skallen
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En bra plats i skallen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tankeväckande
  Sarish, 24 oktober 2022

  Han har gjort mer än de flesta av oss hinner. Jag gillar flytet i texten, språket har målande beskrivningar. Jag fick många tankeväckande upplevelser av att läsa. Författaren måste fortsätta skriva böcker, ska definitivt fortsätta skriva.

 2. En bra plats i skallen
  Monica Erikson, 28 september 2022

  Mina tankar om boken.
  Han har verkligen levt fler liv än de flesta av oss hinner med och det innan han gifte sig och blev pappa. Jag tycker om hans flyt i texten liksom hans språk. Framför allt hans målande beskrivningar, fyllda med adjektiv. Markus ska definitivt fortsätta skriva, för han har förmågan att ge mig som läsare tankeväckande upplevelser.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marcus Berggren

 • Den lilla oron och den stora oron

  Marcus Berggren

  "Den här diktsamlingen skrev sig själv. Jag hade precis blivit pappa för första gången. Allt var dimmigt men glasklart. Många frågor om vem jag är och hur jag är flög fram som nygamla spöken. Kexfabriken i min hemstad Kungälv lades ner. Min barndo...