Rum utan titel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2022-10-07
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
217 x 143 x 27 mm
Vikt
565 g
SAB
Hc
ISBN
9789189603271

Rum utan titel

(5 röster)
Inbunden,  Svenska, 2022-10-07
225
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Det här är en berättelse som funnits i mig under flera år. Först tänkte jag berätta den i serieform, det var också så jag började skriva den, som ett rent bildmanus. Men jag kände ganska snabbt att jag ville vara kvar i texten den här gången, fördjupa mig i karaktärerna och måla bilderna i ord i stället för i linjer.";

Världen Nina Hemmingsson tecknar i ord är en vanlig värld, full av den vanliga jakten på bekräftelse och kärlek. Men där finns också ett under liggande hot, ett varsel om en annalkande katastrof mitt i radhusområdet. Det som hotar att explodera och rubba ordningen är en skapande kvinnas kamp för att få leva och verka, precis så som hon är. Utan att förställa sig.

I Rum utan titel lyfter Nina Hemmingsson med små medel och en precis och lyhörd prosa över sin bildvärld och sitt sound till text och bokstäver. En roman om en relations sammanbrott och en blivande konstnärs uppbrott.

Nina Hemmingsson (f. 1971) har sedan debuten Jag är din flickvän nu etablerat sig som en av Sveriges främsta serietecknare och bild konst närer. Hon har hittills publicerat tio serieböcker och en diktsamling och medverkat i ett otal tidningar och magasin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rum utan titel
  2. +
  3. Moral : en roman

De som köpt den här boken har ofta också köpt Moral : en roman av Lyra Ekström Lindbäck (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nina Hemmingsson