Den lilla oron och den stora oron (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2023-09-07
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
12 x 193 x 129 mm
Vikt
270 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789189603813

Den lilla oron och den stora oron

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-07
168
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Den här diktsamlingen skrev sig själv. Jag hade precis blivit pappa för första gången. Allt var dimmigt men glasklart. Många frågor om vem jag är och hur jag är flög fram som nygamla spöken. Kexfabriken i min hemstad Kungälv lades ner. Min barndom kändes raderad och flyttad till Baltikum. Mitt barn såg på med mig med ögon som speglade evigheten eller kanske bara mig själv? Jag vet inte. Plötsligt kändes det som att all världens glädje och all världens lidande hade flyttat in i mitt bröst. Jag var föräldraledig. Jag åkte på Sverigeturné. Besatt av att försöka sätta ord på mina känslor. Så många frågor. Nästan inga svar. Att gräva eller blunda är det enda man kan göra. Så jag grävde med pennan. När man får barn blir man dödlig och odödlig på samma gång. Detsamma gäller väl att skriva poesi. Det är tankens oskyddade samlag. Håll kaffet och hjärtat varmt. Det kommer behövas. Hur man gör det är upp till var och en. Jag skrev de här dikterna."

Marcus Berggren (f. 1990), komiker, författare, konstnär och musiker. Han debuterade 2022 med den hyllade romanen "En bra plats i skallen".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den lilla oron och den stora oron
 2. +
 3. En bra plats i skallen

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra plats i skallen av Marcus Berggren (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lilla oron och den stora oron. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Lars, 10 mars 2024

  Fångar många gånger något väsentligt i vardagliga iakttagelser.
  Upptäcker att jag skriver upp sidorna jag vill återvända till -blev ganska många.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marcus Berggren

 • En bra plats i skallen

  Marcus Berggren

  Kungälv, några år in på 00-talet. Felix, Eddie, Mikko och Andy startar ett band för att bli något. För att komma bort från sig själva. Från allt. För att LEVA. De lyckas direkt. Men bara med att komma bort från sig själva. Vägen hem visar sig vara...