Kalis fjärde hand (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (118.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gudaböckerna (del 2)
Inläsare
Åsa Persson
Utgivningsdatum
2022-05-14
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189605954

Kalis fjärde hand Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-05-14

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På en surfstrand på Stilla Havskusten i Nicaragua kopplar hackern Ali Olsson och hans vän psykologiforskaren Magnus Lindmann av. De ligger lågt efter att ha undkommit en yrkesmördare och snuvat halva underrättelsevärlden på ett revolutionerande globalt övervakningssystem. Mycket tack vare deras vän Diana Eyal, som visade sig ha ett mörkt förflutet som fältagent för Mossad. Men Ali är rastlös och snart inviger han Magnus i sin nya idé: att obemärkt lura den automatiska högfrekvenshandeln med aktier på börsen i USA och tjäna stora pengar.

Men på vägen till New York, kidnappas de av en mexikansk kartell. Det visar sig snart att de hamnat i ett kartellkrig med mörka förgreningar ända in i världens mäktigaste korridorer. De tre vännerna får slåss för sina liv, jagade av mexikanska mördare och amerikanska legosoldater. Men de är fast beslutna att genomföra sin hittills största kupp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kenneth Ocklund

  • Shivas tredje öga

    Kenneth Ocklund

    På en gata i centrala Stockholm faller en man död ned med en istapp djupt nedsjunken genom ögat. Detta är den första i en rad hårresande olyckor under några dagar i Stockholm, till synes utan samband. Hemma hos slackern och programmeraren Ali Olss...