Begravningen (ljudbok) Spara 67%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kusinerna (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2024-01-03
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189607545

Begravningen Ljudbok

(55 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-03

Styckköp

49 149 Du sparar 100 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  49 129
Visa alla 1 format & utgåvor
Aline Acker har alltmer tagit avstånd från sin rika och dysfunktionella släkt och det mörka arv hon bär på. Dessutom står hon inte ut med sin pappas fru, Marianne, och hennes son, Henning, som verkar hata Aline lika mycket som hon hatar dem. Men när hon helt utan förvarning får en inbjudan till sin pappas begravning blir Aline illa tvungen att återigen besöka barndomshemmet, den anrika herrgården på Augustholmen. Och väl där börjar hon misstänka att något inte står rätt till ...

Carl-Eriks död har avskrivits som självmord, men det förmodade självmordsbrevet kan omöjligt vara skrivet av honom. En hotfull man som påstår sig vara en gammal vän till pappan dyker upp och hävdar att han har rätt att ärva en av Carl-Eriks tavlor. Allt fler märkliga omständigheter uppdagas och när Aline hittar ännu en kropp blir hon mer och mer övertygad om att mördaren finns i hennes närhet - samtidigt som hon i polisens ögon börjar se väldigt misstänkt ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Begravningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  veronicas_bok_bak_liv, 22 mars 2024

  Aline har alltmer tagit avstånd från sin rika och dysfunktionella släkt och det mörka arv hon bär på. Dessutom står hon inte ut med sin pappas nya fru Marianne och hennes son som också verkar hata henne. Men när Aline blir inbjuden till sin pappas begravning blir hon tvungen att återvända till barndomshemmet, den anrika herrgården. Väl på plats så börjar hon misstänka att något inte står rätt till¿. Till en början ser hennes pappa död ut som ett självmord, men självmordsbrevet kan omöjligt va... Läs hela recensionen

 2. Dålig!
  Lisa, 9 januari 2024

  Fruktansvärt dålig! Konstig handling, konstiga människor och ett helt fullständigt konstigt slut. Författarna skriver sensationslystet utan någon tanke på att det ska hålla ihop och verka plausibelt. Fy.

 3. Spännande
  -, 8 januari 2024

  Grymt spännande. Gillade att den inte var så kriminalare utan med pussel.

  Bra uppläst. Väntar med spänning på nästa bok.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 januari 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Begravningen, är den första boken i en planerad serie som kallas Kusinerna. Jag tyckte om boken, och jag kommer nog antagligen att följa serien. Boken var lättläst, spännande, underhållande, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Sofia Berntson.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna