Frontlinjen (ljudbok) Spara 50%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (499.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Messias-projektet (del 4)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2024-04-09
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189607804

Frontlinjen Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-09

Styckköp

75 149 Du sparar 74 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  75 129
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter att Ibbe enat gängen står polisen inför en av sina största utmaningar någonsin. Skullz kontrollerar norra Stockholm och har börjat ta över samhället med egen rättskipning. Poliskommissarie Linda Eliasson vet att det bara är en tidsfråga innan hennes kollegor och gängen drabbar samman. Att Fredrik och Johan återigen dras in i händelsernas centrum genom att tala ut i media gör inte läget bättre. Linda bestämmer sig för att gå tillbaka till källan: mordet på den ursprungliga Volkhov. Vem var det som ströp honom och varför? Kan svaret stoppa våldet innan ett inbördeskrig bryter ut i Stockholms förorter?

Parallellt fortsätter Paloma jakten på Chu Hua Tsai, hjärnan bakom händelserna på Kymlinge station och skottlossningen i Skrapans galleria. Hon planerar ett nytt attentat, men var och när? Vad fanns egentligen i väskan hon fick med sig från bunkern i de vitryska skogarna? Paloma får oväntad hjälp att spåra upp sin nemesis i ett försök att sätta stopp för henne en gång för alla.

Det är dags för slutstriden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Frontlinjen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oj så bra serie!
  AJT, 26 april 2024

  Eftersom jag hade missat denna författare så fick jag 4 bra böcker på rad att lyssna på.
  Lite sorglig stundtals, men realistisk.
  Jag tyckte fel person dog tidigt i serien, och det tycker jag är ett bra betyg till författaren.
  Att han lyckats få en till att ha känslor till en fiktiv person betyder att han absolut har hamnat rätt.

  Som löpare älskar jag att han flera gånger lyfte det som är så positivt med löpning och vad det gör med en när km efter km passerar förbi.
  B... Läs hela recensionen

 2. Messias-finalen!
  MiLi, 14 april 2024

  Jonas Malmsjö gör ett underbart arbete - precis som vanligt - i denna efterlängtade final i Messias-projektet. Och Per E. Åsberg . . . vad bliva månde? Denna serie utgjorde ett gediget, engagerande och synnerligen spännande arbetsprov. Grejen är, att jag tror att Åsberg skulle ha kapacitet att skapa precis lika starka berättelser inom helt andra genrer. Också. Det blir spännande att se vilka stigar Åsberg väljer att utforska framöver!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Per E Åsberg