Cashflow Quadrant : Rich dad's guide till ekonomisk framgång (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
01
Förlag
Ekerlids
Översättare
Laila Gentzel
Originaltitel
The Cashflow quadrant
Medarbetare
Lechter, Sharon L.
Dimensioner
250 x 160 x 27 mm
Vikt
550 g
SAB
Qci
ISBN
9789189617865

Cashflow Quadrant : Rich dad's guide till ekonomisk framgång

Rich Dad's guide till ekonomisk frihet

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2004-04-01
270
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför kan vissa människor skapa sig ett ekonomiskt oberoende med ett överflöd av både pengar och fritid? Hur tänker de? Hur gör de? Svaren ligger i hur vi skapar våra inkomster, om vi gör det som anställda, småföretagare, företagsägare eller investerare. Varje grupp har sitt sätt att tänka, sina grundvärderingar som styr handlandet.

I Cashflow Quadrant, uppföljaren till världssuccén Rich Dad, Poor Dad, visar ROBERT T. KIYOSAKI de fyra sätten att se på ekonomi, arbete, risker och trygghet. Han illustrerar hur tankar, handlingar och resultat hänger ihop. Hans grundtes är att ingen är förutbestämd till fattigdom eller rikedom.

Med bokens råd i ryggen kan vi lära känna våra värderingar och välja att förändra dem så att vårt handlande leder till en varaktig ekonomisk frihet. I brytningstiden mellan industri- och informationssamhället finns bättre möjligheter än någonsin.

Cashflow Quadrant används nu i utbildningar på fyra college i USA. Boken låg under 2003 som nummer 28 på USA Today:s topplista över de mest sålda ekonomiböckerna. Näst högst på listan låg Rich Dad, Poor Dad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Cashflow Quadrant : Rich dad's guide till ekonomisk framgång
 2. +
 3. Rich Dad, Poor Dad Vägen till ekonomisk framgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rich Dad, Poor Dad Vägen till ekonomisk framgång av Robert T Kiyosaki (häftad).

Köp båda 2 för 529 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Cashflow Quadrant : Rich dad's guide till ekonomisk framgång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. excellent book om finans och framgångsrik
  Eduardo Jose Bellucci, 28 augusti 2023

  Det är andra bok av Robert Kiyosaki som handlar om fyra kvadranter som man befinner oss i vårt finans liv som t. ex. kvadrant A som betyder Anställda.
  Det finns mycket mer saker i boken som kan hjälpa oss att bli framgångsrik i vår privat ekonomi och nå ekonomisk frihet.

 2. Tankesättet avgör din ekonomi
  Dennis Meisner, 8 oktober 2006

  Efter att ha läst Rich Dad, Poor Dad och lyssnat på författarens "Choose to be Rich" beslöt jag mig för att läsa även denna bok. Kiyosaki förklarar skillnaderna i tankesätten mellan Anställd, Självanställd företagare, Storföretagare och Invetserare, och ger grundläggande tips om hur man förflyttar sig i och mellan de fyra kvadranterna. Bitvis känns boken lite tjatig, men budskapet tränger igenom. Jag hade gärna sett att Kiyosaki hade beskrivit Personlig "Financial statement" lite bättre, elle... Läs hela recensionen

 3. Genialiskt!
  cashflow, 25 januari 2005

  Kiyosaki beskriver på ett helt genialiskt sätt inkomstflöde med sin CASHFLOW kvadrant. Det fick mig att se ekonomi på ett helt nytt sätt. Det är inte viktigt hur mycket pengar man tjänar utan var ifrån pengarna kommer och hur man hanterar detta vidare för att skapa en passiv inkomst. Suverän bok för alla som vill ta ett eget ekonomiskt ansvar och är intresserade av företagande och investeringar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Robert T Kiyosaki