Röd drottning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Antonia Scott (del 1)
Antal sidor
527
Utgivningsdatum
2022-10-17
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Hanna Axén, Johanna Svartström
Originaltitel
Reina Roja
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
215 x 142 x 40 mm
Vikt
650 g
SAB
Hce
ISBN
9789189688162
Röd drottning (inbunden)

Röd drottning

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-17
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
*** "Ren njutning (...) Ja, men läs den bara!" Titti Schultz, Go'kväll ***

*** "Förstklassig thriller. Thomas Harris möter Dan Brown." Booklist ***

*** "Läsarna kommer att falla för Antonia Scott. Karaktären är utan tvivel det bästa som har hänt den internationella thrillern de senaste tio åren." ABC ***

*** "... sätter en ny guldstandard för thrillers." USA Today ***

*** "... en mästerlig berättare" Le Monde ***

Antonia Scott är speciell. Väldigt speciell. Hon är varken polis eller kriminolog. Hon har aldrig använt pistol eller burit polisbricka, men har löst mängder av svåra brott. Hon har en exceptionell förmåga att ta in enorma mängder detaljerad information och se samband som ingen annan ser.

Men nuförtiden vägrar Antonia att lämna sin lägenhet och hon tar inte heller emot besök. Efter att hennes senaste uppdrag slutade i katastrof har hon barrikaderat sig i hemmet. Men när sonen i Spaniens mäktigaste bankirfamilj hittas mördad i familjens rigoröst övervakade hem och dottern till en av världens rikaste män, en mogul i textilbranschen, kidnappas på väg hem från en hästtävling, måste Antonia lockas fram ur sitt gömsle.

Polisen kan inte kopplas in. I stället får ett hemligt europeiskt nätverk Röd drottning som verkar i utkanten av lagens ramar, i uppdrag att lösa fallet. Men det är en kamp mot klockan och Röd drottning kommer inte att lyckas utan Antonia och hennes övermänskliga förmåga att lösa omöjliga brott.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Röd drottning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superspänning
    @bettan_bokprataren (Örebro), 17 november 2022

    Kära nån vilken thriller. Med karaktärer som fastnar och då särskilt Antonia Scott som den drivande länken blir det åka av från första till sista sidan. En nervkittlande resa som är allt annat än förutsägbar och som gör detta till en bladvändare av rang. Boken är tät, smart och riktigt spännande och skulle verkligen kunna bli en bra film tror jag. Jag har både läst och lyssnat och Mirja Turestedt gör det bra men jag fick dra upp hastigheten lite.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Juan Gómez-Jurado